Etusivulle
Tuotteet Myynti Ladattava esite

ELKO Living System ohjauskeskukset

Asennusvalmis ohjauskeskus on helpoin ratkaisu toteuttaa nykyaikainen kodinohjausjärjestelmä. Keskus sisältää sekä perinteisen sähkökeskuksen että ohjausjärjestelmän valmiiksi kytkettynä. Myös perusohjelmointi on tehty valmiiksi. Ainoa käyttöönottotoimenpide on pääkytkimen kääntäminen ON-asentoon.

Lataa tästä esite.VAKIO-keskuksella toteutetaan älykäs valaistuksen ohjaus pientaloon tai kiinteistöön. Se sisältää esiohjelmoituja valaistuksen päälle/pois syttymisryhmiä. Keskuksessa on runsaasti asennustilaa itse asennettaville valonsäätimille ja muille laajennuksille.

TURVA-keskukset sisältävät edellisen lisäksi myös turvatoiminnot: palohälytys, vesivuotohälytys, rikosilmoitin sekä sähkölukkojen ja pistorasioiden ohjaus. Palovaroituksen aktivoituessa keskus katkaisee jännitteen liedeltä, kiukaalta, ilmanvaihtokoneelta ja ohjattavilta pistorasioilta.

Perustoiminnot on valmiiksi ohjelmoitu keskuksiin. Lisää toimintoja voi itse ohjelmoida tarpeen mukaan. Tämä on helppoa toimitukseen sisältyvällä ELKO Visual -ohjelmalla. Ohjauskeskusten pdf-dokumentit saa ladattua täältä.